МЕНЮ
Your Cart

HABA Education

Образованието в ранна детска възраст играе основна роля за развитието на личността, дарбите, умствените и физическите способности на децата, за да могат те да разгърнат пълния си потенциал. През целия този път, децата са придружени от образователни специалисти и вдъхновяващ интересен игрови материал.

Целта на образованието в ранна детска възраст е да подкрепя и да вдъхновява децата да учат и постепенно да достигнат до автодидактизъм.

През целия този път, децата са придружени от образователни специалисти.

За постигането на добри резултати при работата с деца е важен правилния подбор на игровия материал, а преди това е важно информирането какви са продуктите в различните подразделения!

Цялостното развитие на децата на възраст между 0 и 8 години е основната цел на HABA EDUCATION. Образователните продукти от тази серия са перфектно съобразени с нуждите на учителите. Те намират вдъхновение и материали за ежедневната си работа: учебни концепции, игрални и работни материали, които насърчават сетивата, творчески материали -независимо къде се прилагат: в детски градини, предучилищни училища или учебни центрове.

Немския производител е събрал това разнообразие от продукти като дългогодишен амбициозен доставчик на образователни продукти в световен мащаб.