Казвам се Елеонора Георгиева, на 48 години, Икономист, майка на 2 дългоочаквани деца. Живея и творя в покрайнините на гр. Пловдив. Харесвам простите и полезни неща, които имат деликатната украска на творчество и практичност. Животът си градя върху принципите Любов, Истина и Мъдрост. За мен животът е работа и забавление. Социалният елемент е доста силно изразен в моята личност. Предизвикателствата ме мотивират.  Най-голяма подкрепа намирам в семейството, партньорите и съмишлениците. В ежедневието се стремя към знание, промяна, баланс и добро. Създател съм на търговската марка ИЛИНОР, която предоставих като собственост на семейството ми, осъзнавайки, че СЕМЕЙСТВОТО  е основната градивна единица за всеки един от нас.

Една от всички съм, която желая и се стремя към ПРОМЯНА на българското общество. Обичам децата здрави и щастливи и им помагам за това! Промяната/Трансформацията  започна  от самата мен. След  като осъзнах тези състояния и опознах себе си в дълбочина, започнах да мисля  за промяна на средата около мен.

Твърдостта, Смелостта и Изпълнителността, са едни от най-развитите добродетели в мен. Силната мисъл и Волята ми помагат да се концентрирам и да бъда смела и решителна , вървейки по своя път .. а Вярата, Благодарността и Човещината ми помагат да постигна реални резултати от делата си. Лоялността и коректността в отношенията са мои постоянни спътници.

Практик съм и натрупах опит, преминавайки по предопределения за мен път, начертан от моите лични решения:

- 2009 година – Създадох търговска марка ИЛИНОР и управлявах търговското дружество Илинор ЕООД до 2017 година – фирмата, която разви и популяризира детските пантофи Бефадо в България.

- през 2012 година  положих началото на изграждане на ПАРТНЬОРСТВОТО с ХАБА Германия

През октомври 2017г. се наложи да направя кардинални промени и преструктурирах бизнеса, като прехвърлих търговската дейност към семейната ни фирма „Боноил строй“ ООД, на която съм Управител и към настоящия момент.

- през 2016 година основах СДРУЖЕНИЕ „Децата на България-Развитие и бъдеще“

- през 2017 година създадох Детска школа за школа за настолни игри за деца в предучилищна възраст, съвместно с подкрепата на доц. д-р Елена Събева. Същата проходи за първи път в ДГ „Малина“ Пловдив през учебната 2017/2018г.

- през 2019 създадох Първия Клуб за настолни игри и емоционална интелигентност в Пловдив към народно читалище „Захари Стоянов“ Пловдив

 

По пътя в живота ни се стараем да сме изпълнени с любов и благодарност. Истинската осъзнатост се познава по това как приемаш несгодите и уроците в живота. А те неизбежно идват и то не защото си лош, а защото това е единствения начин да вървиш напред – преодолявайки всяко малко и по-голямо камъче по Пътя.