МЕНЮ
Your Cart

Dekori - италиански декорации за обзавеждане на стая и красиви идеи за подаръци

DEKORI Е ИНОВАЦИЯ
От Aracne Италия се ражда нова марка, Dekori, още по-зелена и по-модерна, име, способно да съчетае красотата на дървото и материала с нови модерни хоризонти.

Различните продуктови линии са резултат от строго творческо проучване и внимателна обработка.

Мисията на Dekori е да превърнат дървото в приятни аксесоари за обзавеждане на стая и красиви идеи за подаръци, способни да придадат на всеки контекст „вълшебното докосване на вашата личност“.

Екипа на Dekori желае да удиви и вдъхнови хората, като внесе свят на фантазия и цвят в техните магазини и домове.

DEKORI Е ТРАДИЦИЯ

 

Новата марка Dekori от Aracne Italy възниква през 2018 г. и произхожда от компания (Aracne), родена в Романя преди повече от 30 години. През 2014 г., благодарение на Матео и Филипо, ново поколение пое компанията и се роди Aracne Италия.

Новата марка се възползва от опита и уменията, придобити от традицията, но също така стартира задълбочен анализ на пазара, което накара новото ръководство да изучава нови продукти, като се фокусира върху иновациите и дизайна.

Към тридесетгодишната традиция, свързана с дървесния материал, днес Dekori подкрепя проучването и изследването на други подобни материали, с цел да даде нов тласък на компанията, да придаде форма на нови идеи, вдъхновения и мечти.

 

DEKORI Е СТРАСТ

 

Dekori е семеен бизнес; поради тази причина нашата работа - пълна с ангажираност и страст - е голям източник на гордост за нас.

Готови сме да приемем исканията на непрекъснато развиващия се пазар, все по-внимателни към качеството и здравословността на продукта, към опазването на околната среда, която ни заобикаля.

Ние сме в състояние да задоволим и най -взискателните вкусове, като комбинираме знанията за майсторство с най -модерния дизайн и технологии.

 

 

 

DEKORI Е ПРИРОДА

 

Производството се основава на зачитане на околната среда и зелената икономика, които са основни принципи във фирмата.

 

В своите продукти Dekori използва само материали от първи избор и нетоксични бои на водна основа, за да се опази природата, която ни заобикаля и хората, които ни избират.

 

Екипа, който твори за Dekori продължава да изучава нови тенденции и да се актуализира с най-съвременните модерни технологии, за да създава качествени, красиви и екологично чисти продукти.

 

 

 

DEKORI Е ДОМ

 

Всички продукти, носещи марката Dekori, са създадени специално за тези, които обичат да се обграждат с красиви и качествени неща.

Всеки аксесоар е специално проектиран да персонализира и подобрява пространствата на ежедневието и времето на семейни привързаности, като ги обозначава с нежни и закачливи образи или със смислени и изненадващи фрази.

Продуктите имат приятна и забавна естетика, способни да се интегрират перфектно с вашия дом или работна среда.

 

 

DEKORI Е СТИЛ

Неговият 100% произведен в Италия дизайн е резултат от систематично и щателно проучване на творческия екип. Всеки продукт е специално проектиран да подобри естествената красота на дървения материал.

След внимателно планиране, прецизно изрязване и умело рисуване в Dekori трансформират идеите за стил в изненадващи аксесоари за обзавеждане, с ярки цветове и завладяваща опаковка.

DEKORI e ЗА ВАС!…

 

Каталог 2021 може да намерите тук