МЕНЮ
Your Cart

ЗА ТЪРГОВСКА МАРКА ИЛИНОР

ИЛИНОР се появи на българския пазар през 2009 година, за да предложи на своите клиенти и партньори качествени стоки от Европа! ИЛИНОР предлага специално отношение, коректност и прецизност към своите клиенти и партньори. Обективност при решаване на казуси.

Ние в ТМ ИЛИНОР, подхождаме с коректност и професионализъм в нашата ежедневна работа и изграждаме трайно доверие в нашите партньори.

Наша основна задача е да достигнем до хората, да подходим с любов към това, което правим, да създадем доверие и потребност у нашите клиенти и партньори да им предоставим подходящи варианти за задоволяване на тяхното търсене. А решението е техен свободен избор.

Основната ни дейност е търговия на едро и изграждане на стабилни и успешни  дългосрочни партньорства в България. На клиентите на дребно предоставяме възможност и за пазаруване от онлайн магазин ИЛИНОР

Избираме прецизно доставчиците от Европа, с който работим. А те са ни гласували доверие да бъдем техни официални партньори за България – Haba Germany, Raweks Poland, Dekori Italy, Brand Poland.

Ако търсите Коректност- Професионализъм- Доверие за Вашия бизнес! Ако търсите стока с европейско качество и професионално обслужване – правилния избор е ТМ ИЛИНОР

Бъдещото е в лоялното и коректно партньорство. Заедно можем да постигнем повече!