МЕНЮ
Your Cart

Полските пантофки за деца РАВЕКС

Полският производител РАВЕКС (RAWEKS) произвежда детски пантофи от 2003 г. - удобни пантофи за детската градина, за разходка и за игра. Завода е в Полша. Пантофките за деца са лесни за обуване – има пантофи с различни видове закопчаване – велкро, метална закопчалка. ОБУВАНЕТО Е ЗАДАЧА, КОЯТО ДАВА НА ДЕТЕТО ЧУВСТВО ЗА НЕЗАВИСИМОСТ И УЛЕСНЯВА ФУНКЦИОНИРАНЕТО У ДОМА И В ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ЛЕСНОТО ЗАКОПЧАВАНЕ ПРАВИ ДЕТЕТО ЖЕЛАЕЩО ДА СЕ УЧИ И ДА СЕ НАСЛАЖДАВА НА РЕЗУЛТАТИТЕ.

Детските полски пантофи РАВЕКС лесно се поддържат -  могат да се перат при температура 30 градуса, препоръчваме пране с течен препарат да не избелява текстила на пантофките.  Децата прекарват най-много време в пространства, където могат да се носят пантофи -в къщи, в детска градина, за игра и бягане навън, именно заради това за РАВЕКС е толкова важно да следва безкомпромисно качество в своите действия.

БЕЗОПАСНОСТ И КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

РАВЕКС произвежда текстилни обувки, като отговаря на очакванията на магазините за обувки и родителите с техните модели, но поставя нуждите на децата на първо място. При конструирането на моделите, производителя следи тяхното развитие, нужди и предпочитания, като се грижи за всеки детайл и залага на добър подбор на текстил и аксесоари за своите крайни продукти. Детските пантофи, които създават РАВЕКС, са безопасни и с високо качество. Те отговарят на изискванията на добрите детски обувки:

- сертификат за здраво стъпало

- широчината в предната част на ходилото позволява лесно позициониране и движение на пръстите

- широка и нехлъзгаща се подметка стабилизира стъпалото

- леки и меки памучни материали осигуряват свобода на движение

- закопчаването с катарами или велкро позволява по -добро прилягане на обувките към стъпалото

- плоският интериор на детските пантофки позволява правилното развитие на мускулите и извиване на подметката по естественото движение на стъпалото

Повечето от пантофите за деца РАВЕКС а са отличени със знака „Здрави крака“ от Комитета на специалистите по детски обувки, работещ във филиала на IPS в Краков. Знакът "Здрави крака" е отличителна черта на добрите обувки, направени правилно по отношение на конструкцията, технологията, материалите и естетиката.

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

Широка гама от продукти на РАВЕКС са отговор на нуждите на пазара на детски обувки. РАВЕКС оформя цветовете и дизайна въз основа на предпочитанията на своите клиенти. РАВЕКС доставя своята продукция до много страни в Европа и се адаптира към нуждите на конкретния пазар. Почти всеки от  чуждестранните партньори на полския производител представя интересни и предизвикателни изисквания, на които РАВЕКС винаги може да отговори. По-голямата част от асортимента на полския производител се съхранява на склад, поради което изпълнението на поръчката е бързо. Опаковането е според желанието на клиента и в РАВЕКС всяка поръчка се третира като приоритет.

Ако желаете пантофите Равекс да присъстват във вашия асортимент в търговския ви обект, не се колебайте да се свържите с нас

Каталог 2021 може да видите тук