МЕНЮ
Your Cart

ХАБА - немските дървени играчки и настолни игри за деца

ХАБА е немска фирма с над 80 годишна история и традиции в производството на детски играчки.  Най-важното нещо в процеса на създаването на игрите и играчките на Хаба е разработването на уникални концепции на база наблюдаването на децата по време на игра.

Немските играчки и настолни игри за деца ХАБА са важни помагала, които са полезни за постигане на много добри резултати в ранно детско развитие за деца 0-8 години.

„….Попаднах на ХАБА в интернет през 2012година и се заинтригувах..така почна моята история..“ разказва Елеонора Георгиева- създател на търговска марка Илинор - официален партньор на ХАБА Германия за България.

Хаба развива своите продукти в две взаимосвързани посоки: образование и забавление. Целта е децата играейки - да учат. Основен принцип, който следват ХАБА е: Играчката трябва да дава възможност детето да си си поставя цел ида изследва независимо и самостоятелно.

ХАБА са ЕКО продукти (дърво и картон) сертифициарни по ЕС норми!!!

 

Всяка година ХАБА творят и пускат на пазара нови игри и играчки за децата... И така поддържат траен интерес у клиентите и феновете по цял свят,в т.ч. и в нашата България.

Настолните игрите ХАБА са с ДОКАЗАН резултат за стимулиране на мисленето и познавателните способности у децата, подобряват социализацията и развиват умения за работа в група. Настолните игри за деца и образователните играчки са отличени със световни и международни награди.


На база настолни игри ХАБА в България са изградени Школа за настолни игри за деца в предучилищна възраст (3-7 години) и Клубове за настолни игри и емоционална интелигентност за деца 5-9 години. Началото е положено в Пловдив през 2017 година.

 

Основни пунктове на корпоративната философия на немския производител ХАБА са: 

Качество

Важно е клиентът да е доволен. Затова ХАБА набляга върху изключителното качество и на продуктите, и на услугите. 

Безопасност

Играчките ХАБА  са изработени от високачествени материали. Боите и лаковете са на водна основа. При производството се осъществява изключително строг контрол. Правят се тестове за безопасност в 3 различни лаборатории. Проверява се около 1% от производството на случаен принцип и резултатите се пазят 10 години.

Баланс

Собствениците на тази семейна компания се идентифицират с социално-пазарната икономика. ХАБА поемат и носят  своята „социална отговорност", която е ясно изразена както във връзката със своите служители, така и във връзка с отношенията със своите партньори. 

Местоположение

ХАБА твърдо застава зад своя роден град, Бад Родах Германия. Немския производител участва активно в посока поддържането и увеличаването на работни места в Бад Родах. 

Шанс за изява

Идентифицирането на работника с компанията е много важно за ХАБА. Само мотивираните хора могат да дадат всичко от себе си. Точно затова фирмата дава на всеки свой работник възможност да се изяви, независимо от пол и националност. Като взима под внимание идеите на своите служители по отношение на настоящите проекти и планове, компанията се откроява от конкурентите си.   

Иновация

ХАБА гледа смело напред към бъдещето. Пътят към успеха включва задължението иновацията да бъде непрестанен приоритет. Това се прилага еднакво силно както  в развитието на компанията по отношение на технологията, така и по отношение на продуктите. 

 

Много от образователните продукти ХАБА са оценени като ДОБРИ ИГРАЧКИ от германска работна група от Асоциацията Spiel Gut, която изпитва и оценява играчки. Тази Асоциация осигурява информация за важността на играчката за физическото, умственото и социалното развитие на детето.

 

ХАБА е Марка с бъдеще за България !!!

Ако трябва да представим Хаба с 3 думи, то те ще са: КАЧЕСТВО, БЕЗОПАСНОСТ, РАЗВИТИЕ!

 

КАТАЛОГ – HABA 2021 – ВИЖ ОТ ТУК